Lisää suosikkeihin

Sähkötupakan Tilaaminen Suomeen

 
Sähkötupakan tilaaminen Suomeen on nykyään hyvin helppoa ja myöskin täysin laillista kun tilaat ETA-alueelta. Vaikka elektronista tupakkaa myyvät websivustot ovatkin usein vain englanninkielisiä, on sähkötupakan ostaminen hyvin helppoa jos hallitset englannin kielen edes välttävästi.

Ensimmäisellä tilauskerralla sinun kannattaa tilata ns. aloituspakkaus (Starter Kit), joka sisältää kaiken tarpeellisen jotta sinä voit aloittaa sähkötupakan käytön. Eri makuisia E-nesteitä yms. voit tilata myöhemminkin, mutta aloituspakkauksella pääset siis kirjaimellisesti alkuun E-savukkeiden käytössä.

Suurin osa sähkötupakkatarvikkeita myyvistä verkkokaupoista sijaitsee Brittein saarilla ja tuotteiden toimitus Suomeen tapahtuu useimmiten muutamassa päivässä, joskus jopa huomattavasti nopeammin. Toimituskulut ovat myös erittäin alhaiset. Me listaamme kaikki parhaat ja luotettavimmat verkkokaupat sähkötupakan ostamiseen, joten muista katsastaa tämä sivu ennen kuin tilaat sähkötupakkaa Suomeen..
 
ePuffer - EU
 
ePuffer sähkötupakkakauppa on tällä hetkellä ehdoton nro. 1 kaikista sähkötupakkaa myyvistä verkkokaupoista! Heidän tuotteensa eivät ole ainoastaan parasta mahdollista laatua, mutta he tarjoavat myös erittäin helppokäyttöisiä sähkötupakkamalleja.

Suosittelemme sinua aloittamaan sähkötupakan käytön tilaamalla esim. tuotteen "EAZE MAGNUM REV-2 E-Cigarette STARTER Kit with Bonus" ja jos haluat niin voit tilata samalla jo lisää patruunoita, mutta tosiaan pelkällä aloituspakkauksella pääset siis tutustumaan sähkötupakan maailmaan. Makuvaihtoehtoja sekä nikotiinivahvuuksia on lukuisia erilaisia tarjolla ja mm. vaniljan maku on erittäin suosittu.

Tilaaminen on erittäin helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea erittäin turvallista. Tuotteet voit ostaa käyttämällä PayPal tiliäsi tai jotain yleistä luottokorttia. Me sekä sadat vierailijamme olemme käyttäneet ko. firman palveluita jo pitkään ja kaikki on aina sujunut enemmän kuin mallikkaasti. Kun tilaat sähkötupakkasi ePuffer sivustolta, ei sinun tarvitse olla huolissasi että kukaan pääsisi ikinä käsiksi tietoihisi. Vaikka sivut ovatkin englannin kielellä, on sähkötupakan tilaaminen Suomeen ePufferin verkkosivuilta todella helppoa! Tilaa heti ja voit jo muutaman päivän päästä olla testaamassa upouutta elektronista tupakkaa johon takuuvarmasti rakastut ensimmäisellä henkäyksellä!

Miellyttäviä hetkiä sähkötupakan parissa!
 
 
 
 
 Ota Meihin Yhteyttä                ©www.sähkötupakka.com                  Tietosuojakäytäntö